Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ!




Ένας βασικός παράγοντας αποτροπής της γήρανσης είναι ο θύμος αδένας, κεντρικό όργανο του ανοσοποιητικού μας συστήματος, όπου παράγονται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που κατά κύριο λόγο εξουδετερώνουν τους μικροοργανισμούς, τα καρκινικά κύτταρα και τα κύτταρα που έχουν παθολογικές αλλοιώσεις.


Ο σημαντικός αυτός αδένας, που όσο περνάει η ηλικία φαίνεται ότι μικραίνει και υπολειτουργεί συνεχώς, έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει το βιολογικό ρολόι του οργανισμού. Έτσι, ενώ σε ένα παιδί ενός έτους φθάνει σε μέγεθος τα 25 cm3 και σε βάρος τα 20 γραμμάρια (το 0.5% του σωματικού του βάρους), στην ηλικία των 50 - 60 ετών φθάνει να είναι σε μέγεθος 3 φορές μικρότερος και στους ηλικιωμένους απουσιάζει πλήρως.

 Ο σημαντικός αυτός ρόλος, που παίζει ο θύμος αδένας στην αποτροπή της φυσικής φθοράς μας, οφείλεται, εκτός από την προετοιμασία των Τ-λεμφοκυττάρων και στο ότι ο αδένας αυτός συνθέτει ορμόνες, που συμμετέχουν στην αναγέννηση της επιδερμίδας και γενικά των κυττάρων του σώματος, όπως και στην τόνωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

 Ο θύμος αδένας, επίσης, εκκρίνει στο αίμα βιολογικά δραστικούς παράγοντες, όπως τον αναπτυξιακό παράγοντα, ένα παράγοντα που ρυθμίζει την συγκέντρωση του ασβεστίου στο αίμα, καθώς και ένα παράγοντα που μοιάζει με την ινσουλίνη και μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

Σήμερα υπάρχει ένα μοναδικό και πολύ σημαντικό εργαλείο για την διατήρηση της λειτουργικότητας του θύμου αδένα και άρα της νεανικότητάς μας και αυτό είναι ο βιοσυντονισμός. 

Έτσι λοιπόν μπορούμε όλοι μας, χρησιμοποιώντας απλές φορητές συσκευές βιοσυντονισμού, με τις οποίες αφού τις προγραμματίσουμε ανάλογα, να εφαρμόσουμε ηλεκτρομαγνητική φυσιοθεραπεία και με αυτόν τον τρόπο να αυξήσουμε την αποδοτικότητα του θύμου αδένα, με αποτέλεσμα την διατήρηση ενός κατά πολύ νεότερου σώματος και οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου