Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Το’ παν και το’ καναν οι Anonymous! Νέο χτύπημα και διαρροή εγγράφων στο διαδίκτυο




Νέο χτύπημα από τους Anonymous Greece στο κράτος, που αυτή τη φορά ισχυρίζονται πως διέρρευσαν έγγραφα τα οποία ανήκουν στην Τράπεζα της Ελλάδος.


Μάλιστα, φρόντισαν να το ανακοινώσουν με δυο posts που έδιναν link για να «κατεβάσει» κάποιος τα αρχεία. Ωστόσο, το ένα από τα δυο post το διέγραψαν λίγο αργότερα.



Οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω τών μεγάλων μεγεθών τους.
Η διαρροή από την Τράπεζα της Ελλάδος βρίσκεται εδω: http://www.mediafire.com/f…/dxdvzgy5y5dt66a/gov.gr+leaks.rar
Θα ακολουθήσουν πολλά! #AnonymousGreece
Επιβεβαίωση 40 83


Οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει για την διαρροή κρατικών εγγράφων από χθες (25.09.2017). Οι χάκερς είχαν γράψει σε μήνυμα τους στο facebook: «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει».

Σημειώνεται, πως οι Anonymous Greece έχουν ξεκινήσει τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το Σάββατο (23.09.2017). Στην αρχή έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στην συνέχεια την σελίδα της ΤτΕ. Μετά από όλα αυτά έστειλαν νέο απειλητικό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση.


ΔΙΑΒΑΣΕ 
Τι «λένε» τα αρχεία που διέρρευσαν οι Anonymous Greece



Anonymous Greeceτη Δευτέρα
Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται! #AnonymousGreece

425 24 26



Το βράδυ της Κυριακής (24.09.2017) έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση! Στην σελίδα τους στο facebook έγραψαν: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».













Anonymous Greeceτην Κυριακή
Προς "Κυβέρνηση της Ελλάδος" Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται! #AnonymousGreece
754 33 56


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου