Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Το αυγό του φιδιού έσπασε στην Γερμανία και το φίδι εμφανίστηκε........





Το ακροδεξιό, αντιμεταναστευτικό, ρατσιστικό κόμμα AfD (Εναλλακτική για την Γερμανία) ήρθε τρίτο κόμμα στις Γερμανικές εκλογές με ποσοστό 13,5%. 


Η μαντάμ Μέρκελ εκτός από την φοβερή βρομοδουλειά στην Ελλάδα έκανε και φοβερή βρομοδουλειά στην Γερμανία! 

Ισοπέδωσε με την συνδρομή των σοσιαλδημοκρατών τον Γερμανικό λαό και τον οδήγησε μετά από 60 χρόνια να βάλει ακροδεξιό κόμμα στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστό 13,5%! 

Το AfD ζητά μεταξύ άλλων να αλλάξει η στάση της Γερμανίας έναντι των εγκλημάτων που διέπραξαν οι Ναζί κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Το ποσοστό του κόμματος της Μέρκελ σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές υποχώρησε από το 41,5% στο 32,5%, ενώ το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του Σουλτς συρρικνώθηκε από το 25,7% στο 20%!

Το ναζιστικό φίδι εκκολάφτηκε καλά στην πατρίδα του ναζισμού και τώρα είναι ολοζώντανο και μεγάλο μπροστά μας! 

Ο καπιταλισμός το γέννησε για να δαγκώσει τους λαούς, για να φορτώσει τις καπιταλιστικές αντιλαϊκές βαρβαρότητες στους λαούς. 

Το φασιστικό φίδι μεγαλώνει σ’ ολόκληρη την Ευρώπη και η λύση για τους λαούς είναι να το τσαλαπατήσουν γιατί κατά πως φαίνεται εάν δεν του λειώσουν το κεφάλι, μαζί και το κεφάλι του καπιταλισμού που το εκκόλαψε, πολύ σύντομα θα ζήσουν σκηνές από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.


1 σχόλιο: