Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πούτιν δηλώνει «τη συνολική ανεξαρτησία» από την Rothschild Banking Cabal




Ο Πούτιν δήλωσε « πλήρη ανεξαρτησία » από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ και τον Rothschild διεθνείς οργανισμούς δανεισμού χρημάτων.

Τον περασμένο Ιούνιο ο πρόεδρος Πούτιν απαγόρευσε στον Jacob Rothschild και την οικογένεια καρτέλ τραπεζών της νέας παγκόσμιας τάξης να εισέλθουν σε ρωσική επικράτεια «υπό οποιεσδήποτε συνθήκες» και τώρα, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, ο Πούτιν δήλωσε « πλήρη ανεξαρτησία » από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ και τον Rothschild διεθνείς οργανισμούς δανεισμού χρημάτων.


Δηλώνοντας το επίτευγμα το « μεγαλύτερο δώρο » που μπορεί να δοθεί στις μελλοντικές γενιές, ο Πούτιν φιλοξένησε ένα κόμμα στο Κρεμλίνο για να γιορτάσει το επίτευγμα.

" Είπαν ότι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε, είπαν ότι θα καταστραφούν ", δήλωσε ο Πούτιν σε προσωπικό και ανώτερους συνεργάτες. « Οι μελλοντικές γενιές μας θα γεννηθούν χωρίς αλυσίδες Rothschild γύρω από τους καρπούς και τους αστραγάλους τους».

" Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο 
που μπορούμε να τους δώσουμε ."


Η μεγαλύτερη κληρονομιά του Πούτιν

Ο ρώσος υπουργός Οικονομικών Alexei Kudrin μίλησε επίσης στην εκδήλωση και επαίνεσε το επίτευγμα του Πούτιν στην οδήγηση των Rothschilds από τη χώρα.

" Δεν πηγαίνουν εύκολα ", είπε ο Kudrin. " Αλλά έχουμε αποδείξει ότι είναι δυνατόν ."

" Η μεγαλύτερη κληρονομιά που μπορεί να μεταβιβαστεί στα παιδιά και τα εγγόνια σας δεν είναι τα χρήματα ή άλλα υλικά πράγματα που συσσωρεύονται στη ζωή, αλλά μάλλον μια κληρονομιά της ελευθερίας από την υποδούλωση ".

Κάνοντας την τελική πληρωμή για όλες τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες χρεών στις κεντρικές τράπεζες του κόσμου - καθιστώντας τη Ρωσία τη μόνη χώρα που θα απελευθερωθεί από την τυραννική λαβή του τραπεζικού συστήματος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - ο Πούτιν έχει εξασφαλίσει ότι οι μελλοντικές γενιές Ρώσων δεν θα ζήσουν στη σκλαβιά του χρέους προς τον παγκοσμιοποιημένο άλογο.

Είναι αυτονόητο ότι η ρακέτα του Rothschild ήταν μια θηλιά δεμένη γύρω από το λαιμό της ρωσικής οικονομίας. Μόλις ο κόμπος έγινε πιο σφιχτός, η οικονομία θα αγωνιστεί και θα πνιγεί.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και η Παγκόσμια Τράπεζα υπήρξαν σημαντικοί παράγοντες στο παγκόσμιο οικονομικό τοπίο από τη δημιουργία τους το 1944. Αυτοί οι διεθνείς τραπεζικοί οργανισμοί, οι οποίοι ελέγχονται ιδιωτικά από την διαβόητη τραπεζική οικογένεια Rothschild, , επιτρέποντας στις ιδιωτικές τράπεζες να λεηλατούν τις οικονομίες τους.

Μόλις οι κυβερνήσεις αναγκαστούν να διασώσουν τον απελευθερωμένο χρηματοπιστωτικό τομέα τους, το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα συντάσσει ένα πακέτο δανείων γραπτό από τους κεντρικούς τραπεζίτες και τους υπουργούς οικονομικών που υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία τους και τους υποχρεώνουν να υιοθετήσουν πολιτικές λιτότητας που βλάπτουν τους εργαζόμενους, τις οικογένειες και το περιβάλλον.

Η Ρωσία ήταν η πρώτη χώρα που μεγάλωσε σοφός στη σκλαβιά. Έχουν δουλέψει σκληρά για να κερδίσουν οικονομική ανεξαρτησία και έχουν πλέον ολοκληρώσει τη διαδικασία να κλωτσήσουν τις ελεγχόμενες από το Rothschild τράπεζες από τη χώρα τους.




Στα βλέμματά του: Ο Πούτιν μεγάλωσε σοφός στη σκιά του Ρότσιλντ και "τους πιάστηκε από το χτύπημα του λαιμού και τους έδιωξε την πίσω πόρτα της Ρωσίας".

Το στυλ του Πούτιν

Στις αρχές της προεδρίας του, ο Πούτιν έκανε μια προτεραιότητα της κοινωνικής, πνευματικής και οικονομικής ενοποίησης της Ρωσίας. Ο ίδιος διέταξε τη σύλληψη του ολιγαρχικού ομόλογου Ρότσιλντ Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, ο οποίος είχε καταστήσει τους διευθυντές του ιδρύματος Open Russia Rothschild, Henry Kissinger και Arthur Hartman.

Πέρυσι, ο Πούτιν υπενθύμισε στο υπουργικό του συμβούλιο ότι είχε να αντιμετωπίσει τους Ρότσιλντ και τους παγκοσμιοποιημένους τραπεζίτες, " αρπάζοντάς τους από το χτύπημα του λαιμού και κλοτσιάζοντάς τους την πίσω πόρτα της Ρωσίας. "

" Δεν κατέχουν τον κόσμο, και δεν έχουν λευκές κάρτες για να κάνουν ό, τι θέλουν. Εάν δεν τις αμφισβητήσουμε, θα υπάρξουν άλλα ζητήματα. Δεν θα τους εκφοβιστούμε. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου