Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Οργή Τσίπρα για τις σουίτες των υπουργών στο ξενοδοχείο «Ρόδος Παλάς»




Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», σκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο «Ρόδος Παλάς», που βρίσκεται στο ομώνυμο νησί, την προηγούμενη εβδομάδα.

Όταν 6 υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης υποχρεώθηκαν μετά από εντολή του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να εγκαταλείψουν, όπως-όπως, τις  στις οποίες είχαν καταλύσει και να μεταφερθούν σε απλά δωμάτια του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Όπως αφηγείται η εφημερίδα, προηγήθηκε «έκρηξη» του κ. Τσίπρα, όταν ο Πρωθυπουργός διάβασε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στις στήλες της με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ 5 αστέρων στις σουίτες του Ρόδος Παλάς».

Στο ρεπορτάζ η εφημερίδα ασκούσε κριτική σε μέλη της Κυβέρνησης για τις χλιδάτες επιλογές τους κατά την παραμονή τους στην Ρόδο, όπου έλαβαν μέρος στο Περιφερειακό Συνέδριο Δωδεκανήσων. 

Το ρεπορτάζ προκάλεσε την οργή του Πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε τηλεφωνικά απ’ τους υπουργούς του να εγκαταλείψουν τις σουίτες και να μετακομίσουν σε απλά δωμάτια.

Το ίδιο απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τις αποκαλύψεις της «Εστίας», τονίζοντας ότι τα εκτός έδρας των 160 επισήμων και παρατρεχάμενων δεν ξεπερνούσαν το «κοινό μέτρο».

Ωστόσο, τα νούμερα που παραθέτει η εφημερίδα το ξεπερνούν κατά πολύ!. Γιατί, όπως αναγράφει, τα έξοδα διαμονής έφτασαν τις 400.000€ και πρόκειται να πληρωθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου